1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN: “EREĞLİ’DE ATIL BÖLGE KALMAYACAK”
BAŞKAN ÖZGÜVEN: “EREĞLİ’DE ATIL BÖLGE KALMAYACAK”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “EREĞLİ’DE ATIL BÖLGE KALMAYACAK”

  Ereğli Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin atıl kalmış, kötü görüntüye sahip olan yerlerinin canlandırma çalışmalarına ilk olarak

A+A-

        Ereğli Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin atıl kalmış, kötü görüntüye sahip olan yerlerinin canlandırma çalışmalarına ilk olarak DDY Şht. Uzm. Çvş. Tuğrul Köseoğlu Parkı ile start veren Ereğli Belediyesi DDY ikinci etap çalışmalarına da başladı. 10 Bin metrekarelik bir alana kurulacak park Ereğli’de bir kötü görüntüyü de ortadan kaldıracak.

        Park alanında incelemelerde bulunan Ereğli Belediye Başkanı Özgüven: “İlçemize yeni parklar kazandırmaya devam ediyoruz. Yaptığımız modern parklarla Ereğli’mizin çehresini değiştiriyoruz. DDY Şht. Uzm. Çvş. Tuğrul Köseoğlu parkımız ile başladığımız atıl bölgelerimizi canlandırma çalışmalarımız DDY ikinci etap parkımızla devam ediyor. Şehrimizin merkezinde bulunan ilçemiz dokusuna uymayan virane yerleri modern parklarla süslüyoruz. 10 Bin metrekarelik alanda yer alan içerisinde Süs havuzu, oyun grupları, spor aletleri ve kamelyaların yer aldığı tematik parklarımızla Ereğli’mizin yeşiline yeşil katmaya devam ediyoruz. Asfalt, cadde düzenlemeleri, ışıklandırma, orta refüj ve çiçeklendirme çalışmalarımızın yanı sıra yaptığımız modern parklarla Ereğli için hizmet üretiyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı aynı vizyonla sürdürüp şehrimizi güzel bir görünüme kavuşturarak hemşehrilemizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.