1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven Eski Mesai Arkadaşları ile bir araya geldi

Başkan Özgüven Eski Mesai Arkadaşları ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Özkan Özgüven geçtiğimiz akşam eski mesai arkadaşları, İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli ile akşam yemeğinde bir araya geldi.Başkan...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven geçtiğimiz akşam eski mesai arkadaşları, İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Özgüven;  "İlçe Tarım Müdürlüğüm döneminde bir çok arkadaşımızla beraber çalıştık İlçe tarım müdürlüğü ile resmi bağımız kesilmiş olsada sosyal ve duygusal bağımız hiç bir zaman kesilmeyecek. İlçe Tarım Müdürlüğü dönemimde de vurguladığım gibi Türkiyenin bir çok yerinde bölye olmasa da biz kurum ve çalışanlar olarak, hizmetimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık, gerçekten sizlerin her bir gurur duyulacak bu anlamda bu memlekete fedakarlıklar yapan çalışma noktasında elinden geleni yaparak  iyi şeyler yapma gayreti içerisinde olan insanlarsınız onun için hiç bir zaman kendinize olan güveninizi kaybetmeyin ve asla yaptığınız işi küçümsemeyin.

Bu açıdan bakıldığında 10 yılı aşan bir süre idareciniz olarak bu memlekete beraber hizmet ettik bu konuda mütevazi olmayarak belitmeliyim ki İlçe Tarım Müdürlüğü olarak çok büyük işler yaptığımızı bugün geçmişe dönük geçen 10 yılın  muhasebesini yaptığımda ortaya çıkan rakamlar ve somut örnekler ortaya koymaktadır" dedi

Başkan Özgüven "bugün belediye başkanlığı görevinde Ereğliye hizmete devam ediyoruz bu görevi yerine getirirken sizlerin desteğine,öneri ve eleştirilerine özlellikle ihtiyacımız olduğunu belirterek hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.