1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Özgüven Gençlerle Film İzledi
Başkan Özgüven Gençlerle Film İzledi

Başkan Özgüven Gençlerle Film İzledi

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Belediye Gençlik Merkezi’ndeki 150’ye yakın gençle ‘Ayla’ adlı Türk filmini izledi. Film esnasında Popcorn ikram edilen gençler bu güzel organizasyon için Başkan Özgüven’e teşekkür ettiler

A+A-

       Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Belediye Gençlik Merkezi’ndeki 150’ye yakın gençle ‘Ayla’ adlı Türk filmini izledi. Film esnasında Popcorn ikram edilen gençler bu güzel organizasyon için Başkan Özgüven’e teşekkür ettiler.

gen+cl¦-k-m.-2.jpg

        Gençlerimize sinema kültürünü aşılamalıyız diyen Başkan Özgüven: “Sinema insanın içinde yaşadığı duygu, düş ve içgüdü dünyalarını anlatmak için en iyi araçtır. Geleceğe dair düşleri olmalı gençlerimizin bunları yeri geldiğinden bir sinema filminden, bir şiir dinletisinden, bir konferanstan almalı ve geleceğe umutla bakmalılar. Gençlerimiz bizim en kıymetli değerimiz, geleceğe bırakacağımız en büyük mirastır. Onların sosyal, kültürel ve eğitim anlamında gelişimlerine katkıda bulunmak bizlerin görevidir. Belediye olarak bu çerçevede çalışmalarımızı yürütüyoruz. Birçok programda gençlerle buluşuyor, onlara yönelik programlar düzenliyoruz. Gençlik Merkezi’mizin programıyla sinemada gençlerimizle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduk. Bu programda emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

gen+cl¦-k-m.-3.jpggen+cl¦-k-m.-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.