1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN: “HER ŞEY İÇİN BİR “EVET” YETER”
BAŞKAN ÖZGÜVEN: “HER ŞEY İÇİN BİR “EVET” YETER”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “HER ŞEY İÇİN BİR “EVET” YETER”

   Referandum çalışmaları kapsamında gezilerine devam eden AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı

A+A-

                Referandum çalışmaları kapsamında gezilerine devam eden AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve Teşkilat üyeleri Toros Mahallesi Toki Mevkii’nde coşkuyla karşılandılar.

1-023.jpg

        Artık referandum çalışmalarında son dönemece girdiklerini belirten Etyemez:” İlk seçilen Hükümetimizle evsiz kimse kalmasın, dar gelirliler de ev sahibi olsun diye işte şimdi oturduğunuz TOKİ yapımlarına başladık. Acil eylem planlaması yaparak “Planlı Kentleşme ve Konut Seferberliği”ni başlattık. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda TOKİ yapımını sürdüreceğiz. 16 Nisan’da çıkacak “EVET” oylarıyla beraber planlama ve hedeflerimizi tek tek gerçekleştireceğiz. Dar gelirliler ve emekliler için yapılmasını planladığımız TOKİ evleri yapımına en kısa sürede başlayacağız. 16 Nisan’dan sonra Büyük ve güçlü Türkiye yolunda önümüzdeki engelleri tamamen kaldıracağız.” dedi.

2-033.jpg2-033.jpg

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven:” Referanduma sayılı günler kala heyecanımız giderek artıyor. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Sandıktan çıkacak “EVET” sonucuyla sürekli gelişen bir ülke kimliği kazanacağız. İşte TOKİ, ilk başladığında inanamayanlar şimdi ise yenilerinin yapımını bekliyor. Birçok vatandaşımızın yararlandığı bu konutlar artan nüfusa da yetişmemizi sağlıyor. En kısa zamanda da yeni TOKİ yapımı başlayacak ayrıca Ereğli Belediyesi olarak buraya bir de mega park yapacağız. Hızlı ve bol hizmet için bir “EVET” yeter.” dedi.

3-035.jpg

       

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.