1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN:” KALICI ÇÖZÜMLERLE DAİMA HİZMET”
BAŞKAN ÖZGÜVEN:” KALICI ÇÖZÜMLERLE DAİMA HİZMET”

BAŞKAN ÖZGÜVEN:” KALICI ÇÖZÜMLERLE DAİMA HİZMET”

Ereğli Belediyesi sorunlara kalıcı çözümler üretiyor. Cezaevi karşısına ziyarete gelenler için yeni tesisin yapımı devam ediyor.

A+A-

                Ereğli Belediyesi sorunlara kalıcı çözümler üretiyor. Cezaevi karşısına ziyarete gelenler için yeni tesisin yapımı devam ediyor. Ereğli Belediyesi, sosyal belediyeciliğin yanı sıra fiziki belediyecilik kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Hizmetlerin aralıksız devam ettiğini belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: ”Ereğli’nin sorunlarını bir bir çözüyoruz. Cezaevinin karşısına yaptığımız bu güzel tesisle de ziyarete gelen aileler ihtiyaçlarını giderebilecekler. Buradaki sorunu halkımızdan gelen talep üzerinde değerlendirdik ve çözüme kavuşturuyoruz. Her gün birçok ziyaretçinin geldiği cezaevimiz çevresinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir yerin bulunmaması mağduriyet oluşturuyordu. Yaptığımız bu tesis ile hemşehrilerimizin mağduriyetini ortadan kaldırmış olacağız. Tesisin yapımı hızla devam ediyor, inşallah en kısa zamanda hizmete açacağız. Kafeteryanın ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.