1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN: ” TÜRKİYE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİYLE DAHA ETKİN YÖNETİLECEK”
BAŞKAN ÖZGÜVEN: ” TÜRKİYE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİYLE DAHA ETKİN YÖNETİLECEK”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: ” TÜRKİYE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİYLE DAHA ETKİN YÖNETİLECEK”

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve Teşkilat üyeleri referandum çalışmaları kapsamında Kamışlıkuyu ve Aşağı Göndelen mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla bir

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve Teşkilat üyeleri referandum çalışmaları kapsamında Kamışlıkuyu ve Aşağı Göndelen mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

        AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez:” Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Hainlere fırsat vermeyeceğiz. Vatandaşların süreci görmeleri için bize büyük iş düşüyor. Ana muhalefet partisi yeni anayasayı eleştiriyor. Bunlar ülkeyi koalisyona mahkûm etmek istiyor. Bunlar halkın desteğini alamayacaklarını bildikleri için karşı çıkıyorlar. Ülke batmış çıkmış umurlarında değil. Hırsları gözlerini bürümüş durumda. Terör örgütleri ile aynı dili konuşuyorlar. Referandum yaklaştıkça kaybedeceklerini anlamış olmalılar ki gerek açıklamalarında gerekse hareketleriyle çirkinleşmeye başladılar. Neden hayır dediklerini anlatmak yerine EVET diyenlere karşı mesnetsiz bir saldırıya geçtiler. Ama hiç şüphe yok ki 16 Nisan’da gereken karşılığı bu millet sandıkta verecektir ve o zaman göreceğiz söylediklerinin arkasında ne kadar duruyorlar.” dedi.

        Türkiye anayasa değişikliğiyle daha etkin yönetilecek diyen Başkan Özgüven:” Bu sistemin çarkları artık dönmüyor, sistem tıkandı. Kabuğuna sığmayan Türkiye’nin büyümesinin önündeki engeli kaldırmalıyız. Bugün geriye dönüp bakıldığında tek başına iktidar olarak göreve gelen hükümetlerin daha çok başarılı olduğunu gördük. Türkiye artık 2 adamlı dönemden çıkmalı. Daha güçlü bir Türkiye için, daha güçlü bir ekonomi için, tek devlet için, tek millet için, terör olaylarının artık son bulması için 16 Nisan’da vatandaşlarımızdan “EVET” oyu bekliyoruz.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.