1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven ve Ekibi Mahalle ziyaretlerine başladı.

Başkan Özgüven ve Ekibi Mahalle ziyaretlerine başladı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve ekibi Sorunları ve talepleri yerinde değerlendirmek üzere mahalle ziyaretlerine başladı.Başkan Özkan Özgüven, Başkan...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve ekibi Sorunları ve talepleri yerinde değerlendirmek üzere mahalle ziyaretlerine başladı.

Başkan Özkan Özgüven, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte dün akşam Barbaros mahallesinde Atilla Öztopkara isim vatandaşın evini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı, Cami İmamı ve Mahallede bulunan Okul Müdürünün de katıldığı ziyarette misafirlerine zemzem suyu ve hurma ikram eden ev sahibi Atilla Öztopkara evinde Belediye Başkanı ve ekibini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Özgüven ve ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise konuşmasında; “seçimlerden öncede belirttiğimiz gibi mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahallelerimizde yapılabilecek çalışmaları tekrar istişare etmek noktasında, Barbaros mahallesinde Atilla beyin evinde bir araya geldik kendilerine ve yine bizlere eşlik eden Muhtarımıza İmamımıza ve Okul Müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Biliyorsunuz Ereğli miz şu an itibari ile köylerimizin de mahalle statüsüne geçmesi ile birlikte 87 mahalle sayısına ulaştı, bu mahallelerimize hizmet götürülmesinde hem Ereğli Belediyesi olarak bizler hem de Büyük Şehir Belediyesi olarak Konya bu hizmetleri programlamaya başladık.  Biz Vatandaşla istişare, onlarla bir araya gelme ve isteklerini yerinde dinleme, hizmetlerin yürütülmesi ve yeni hizmetlerin yerine getirilmesinde bu toplantıların çok daha faydalı olacağına inanıyoruz, bundan sonraki süreçte yine ekibimizle birlikte diğer mahallelerimizi de tek tek gezerek hem böyle güzel bir ortamda sohbetimizi edeceğiz hem de buralarda yapıla bilecek işleri birlikte değerlendireceğiz.

Seçimlerin ardından yaklaşık 50 gün geçti biz bu süre zarfında zaman zaman değerli basın mensupları aracılığıyla Ereğlimizde yapacağımız faaliyetleri, nasıl bir Belediye devir aldığımızı paylaşıyoruz, biz hizmet ve çözüm üretme merciiyiz enkaz edebiyatı yapmıyoruz ancak başlıca iki konuyu belirtmek gerekirse 51 milyona ulaşan bir borç ve haddinden fazla personeli olan ve buna benzer sebeplerden dolayı sıkıntıda olan bir belediye devir aldığımızın bilinmesini isteriz, ancak vatandaşlarımız bizlere katkısı ve ekip arkadaşlarımızın bu işe olan istekleri sayesinde biz bu sorunları aşacağız ve Ereğlimize güzel hizmetlerin getirilmesi noktasında var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.