1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven; Yetim ve Öksüzlerin Hem Annesi hem Babasıyız

Başkan Özgüven; Yetim ve Öksüzlerin Hem Annesi hem Babasıyız

Bundan Yaklaşık dört ay önce Babalarını Trafik kazasında ve bir ay sonrada kanser hastası olan Annelerini kaybeden Pınar, Arda ve Gülcan kardeşleri Belediye...

A+A-

Bundan Yaklaşık dört ay önce Babalarını Trafik kazasında ve bir ay sonrada kanser hastası olan Annelerini kaybeden Pınar, Arda ve Gülcan kardeşleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven eşi İlkay Özgüven ve Belediye Meclis üyesi, Ak parti kadın kolları Başkanı Kezban Çatlı ile birlikte evlerinde ziyaret etti.

            Ramazan bayramının arifesinde çeşitli Aile ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven ilk olarak kısa aralıklarda Anne ve Babaların kaybeden Pınar, Arda ve Gülcan Cengiz kardeşleri ziyaret etti. Başkan Özgüven; Kanser hastası eşinin tedavisi için çabalarken merhum Yaşar Cengiz’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi,  sonrasında Sultan Cengiz’in vefatı bu yavrularımız için bir yazgı, Cenab-ı Allah’ın bir takdiri beklide bir sınavı. Ancak her ne olursa olsun bu üç yavrumuz için hayat devam ediyor bundan sonrası için bu yavrularımız önce Allah sonrada bizlere emanet onlar artık bizim kollarımız altında elbette ki bizler gerçek Anne ve Babaları olmayız fakat bu yavrularımızın bundan sonraki yaşantılarında her zaman yanlarında olacağız benim en büyük dileğim bu çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve bunun içinde elimden geleni yapacağım dedi. Bayram sevincini en çok çocukların yaşaması gerektiğine vurgu yapan Başkan Özgüven özellikle yetim ve öksüz yavrularımız bu Bayram muhakkak gönülleri alınmalıdır. Onların ötesinde hayatın her anında yaşlılarımız, hastalarımız ve muhtaç durumdaki insanlarımız bizim her zaman önceliğimiz olacaktır devletimizin onlar için sunduğu imkanları onlara ulaştırmak ve Belediyemizin imkanlarını onlara sunmak en önemli görevlerimiz arasında olacaktır diye konuştu.

Bayram öncesi çocuklara çeşitli hediyeler alan Başkan özgüven daha sonra birkaç Aileye’de ziyaretlerde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.