1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI
BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

        Başkan Özgüven: “Ecdadımızın istikbalin ve istiklalin taarruzu olarak tarihe vurduğu mührün; 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümdeyiz. Ulusumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun ve hamiyetli vatan evlatlarının onurlu mücadelesinin tarihi olan 30 Ağustos, bizim için olduğu kadar dünya tarihinde de önemli bir yere sahiptir. Destansı zaferimiz Milletimizin gücünü ve kudretini tüm dünyaya göstermiştir. Türk Milleti hiçbir zaman bağımsızlığına el uzatanlara fırsat vermemiştir. Günümüzde de tarihi unutan bazı şer odakları, hain terör örgütleri ülkemiz üzerinde bazı hain emeller gütmektedir. Ancak bu yüce millet tarihte olduğu gibi şimdi de karşı koydu, koyacaktır. Bu duygular içinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu ve gururunu bize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. Şanlı milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.