1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ
BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Ereğli Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesi sebebiyle çocuklar için Geleneksel Halk Tiyatrosu düzenliyor. Hacivat Karagöz, Çeşitli Animasyonlar, Çocuk Oyunları, Eğlenceli Yarışmalar’ın yer alacağı program üç seans halinde 25 Ocak 2018 Perşembe gü

A+A-

Ereğli Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesi sebebiyle çocuklar için Geleneksel Halk Tiyatrosu düzenliyor. Hacivat Karagöz, Çeşitli Animasyonlar, Çocuk Oyunları, Eğlenceli Yarışmalar’ın yer alacağı program üç seans halinde 25 Ocak 2018 Perşembe günü Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nde 12.00, 14.00, 16.00’da gösterime girecek, program ücretsizdir.

Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Bir dönem boyunca çaba gösteren derslerine yoğunlaşan çocuklarımıza yarıyıl tatiline girmeleriyle birlikte karne hediyesi olarak tiyatro programı düzenliyoruz. Tüm çocuklarımızı kutluyor, başarılı bir ikinci dönem geçirmelerini diliyorum. Çocuklarımız bizim en kıymetli değerlerimizdir onlar için elimizden ne gelirse yapmaya özen gösteriyoruz. Kişisel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra eğlenceli programlarla çocuklarımızı sevindirebiliyorsak bizim için en büyük kazanç odur. Bu gaye ile Belediye Kültür Merkezi’mizde eğlenceli bir program hazırladık. Çocuklarımızı eğlendirirken öğreten bir program olmasına özen gösterdik. Üç seans halinde yapacağımız programımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.