1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven’den Ereğli’ye Büyük Yatırım

Başkan Özgüven’den Ereğli’ye Büyük Yatırım

Ereğli Belediyesi tarafından Halkapınar İnceiz Mevkiinde, Ereğli halkının hizmetine kazandırılan kum ocağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.Düzenlenen...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından Halkapınar İnceiz Mevkiinde, Ereğli halkının hizmetine kazandırılan kum ocağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen törene Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu, Ulu Cami İmamı Hasan Çınar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri ile vatandaşlar katıldı.

 Törende konuşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kendilerinin belediyecilik anlayışı olarak kalıcı hizmet üretme politikası yürüttüklerini, günü birlik işlerle uğraşmadıklarını ve Milyonlarca Liranın artık cepte kalacağını kaydetti.

 

Ereğli Belediyesi olarak, Ereğli halkının paralarının boşa gitmemesi için kum ocağı açtıklarınıda ifade eden Özkan Özgüven, “4 aydır çalışmalarımız devam ediyor. Ereğli’deki sorunlara günübirlik çözümler üreterek değil, sorunların üzerini külleyerek değil, kalıcı çözümler üreterek geliyoruz. Ereğli’de geçmiş dönemde yollara dökülen kumlar bugün toz haline geldi. Ve bu kumların nereden alındığını, kimlerin zengin edildiğini hepimiz biliyoruz. Biz, Ereğli’nin paralarının çar çur edilmesini istemiyoruz ve Ereğli Belediyesinin artık bir kum ocağı oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.