1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÜRETEN KADINLARA TAM DESTEK
BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÜRETEN KADINLARA TAM DESTEK

BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÜRETEN KADINLARA TAM DESTEK

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Gökçeyazı Mahallesi’nde beyaz kirazdan reçel yapan kadınları ziyaret etti.

A+A-

BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÜRETEN KADINLARA TAM DESTEK

       

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Gökçeyazı Mahallesi’nde beyaz kirazdan reçel yapan kadınları ziyaret etti.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Gökçeyazı Mahallesi’nde üretimde biz varız diyen kadınlara tam destek veriyor. Bu kapsamda İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu ile ziyarette bulunarak yaptıkları çalışmaları yakından inceledi.

gokceyazi-girisimci-kadinlar-4.jpg

       Üreten kadınlarımıza destek vermeliyiz diyen Başkan Özgüven: “Kadın eli değen her şey değer kazanır, kadınlarımızın üretime katkı sunmalarına destek olmalıyız. Hem aile ekonomilerine hem de şehrimizin gelişimine katkı sunmak isteyen bayan kardeşlerimizin Belediye olarak en büyük destekçisiyiz. İlçe Tarım Müdürlüğümüzün başlattığı ve eğitim olanağı sunduğu bu güzel çalışmaya da destek vermekten dolayı çok mutluyuz.

gokceyazi-girisimci-kadinlar-1-001.jpgGökçeyazı Mahallemizde ikamet eden bayan kardeşlerimizin arıcılık ve beyaz kiraz reçeli çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu anlamda İlçe Tarım Müdürümüzle onları ziyaret ederek çalışmalarını yerinde incelemek istedik. Bayan kardeşlerimiz çok istekli, bu istekli çalışmalarının onları başarıya götüreceğinden şüphemiz yok. Toplum olarak sürekli üretmeliyiz, çünkü üreten toplumlar geleceğe daha sağlam adımlar atabilirler.

gokceyazi-girisimci-kadinlar-3-001.jpgÖzellikle üreten kadınlarımızın olması ve bu konuda istekli olmaları geleceğimiz adına çok kıymetlidir. Belediye olarak üretimin, üreticinin her zaman yanındayız ve her türlü desteği vermeye hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle Gökçeyazı Mahallemiz kadınlarını bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.