1. HABERLER

  2. BAŞKAN ÖZGÜVEN’İN 1 MAYIS ‘’ EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ ‘’ MESAJI

BAŞKAN ÖZGÜVEN’İN 1 MAYIS ‘’ EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ ‘’ MESAJI

İnsan öğrenmek , üretmek, okumak, araştırmak, hayatını kazanmak için  emek sarf eder. ‘’ Emek İnsan için kutsaldır en önemli değerdir. Toplumda...

A+A-

İnsan öğrenmek , üretmek, okumak, araştırmak, hayatını kazanmak için  emek sarf eder. ‘’ Emek İnsan için kutsaldır en önemli değerdir. Toplumda saygıyı böyle bir hassasiyetle korumanın en güzel hasletlerimizden biri  olduğunu ifade eden bir Medeniyetin temsilcileriyiz. İnsan için kutsal sayılan emeğin etrafında bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız.

Başkan ÖZGÜVEN ;  1 MAYIS  ‘’ EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ ‘’ adına yakışır bir şekilde toplumu kucaklayıcı, dayanışmayı kuvvetlendirici hakların yüceltildiği dostluk, kardeşlik ve beraberliği pekiştirici olmasını dilerim. Türkiye’nin geçmişte yaşadığı acılardan hepimizin ders çıkartması gerekmektedir. Tüm çalışanlarımızın Demokratik sınırlar içinde haklarını sonuna kadar kullanması hepimizin ortak dileğidir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bir şölen havası içinde kutlanmalı, gerilim ve üzücü olaylara sebebiyet vermemek için toplum olarak ortak bir sorumluluk içinde hareket etmeliyiz. Kutlamalar huzurumuz, özgürlüğümüz ve demokrasimiz için iyi bir fırsat olarak görmeliyiz.

Bu vesileyle, tüm çalışanlarımızın  1 MAYIS ‘’ EMEK VE DAYANIŞMA ‘’ Gününü kutluyor, huzur, güven ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.