1. HABERLER

  2. BAŞKAN ÖZGÜVEN’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN ÖZGÜVEN’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Özgüven , Mesajında Kameri Aylar olan ve İslamiyet’te önem atfedilen üç aylar başladı.Üç Ayların ilk ayı Recebin ilk Perşembe günü olan Regaip...

A+A-

Özgüven , Mesajında Kameri Aylar olan ve İslamiyet’te önem atfedilen üç aylar başladı.Üç Ayların ilk ayı Recebin ilk Perşembe günü olan Regaip Kandilini bir mayıs Perşembe akşamı idrak edeceğiz.

Başkan ÖZGÜVEN, Perşembe günü akşamı Üç Aylar olarak adlandırılan ve Müslümanlarca çok değerli olan ibadet, yenileme ve manevi bakımdan zenginleşme dönemine girildiğini belirtti. Üç Ayların habercisi olarak idrak edilen bu manevi atmosferin tüm İslam Aleminde gönül birliği  içerisinde kutlanması en büyük dileğimizdir. Tüm İnsanlarımızın Milli ve manevi değerlerle donanımlı bir biçimde, dini alandaki sağlam geleneklerimizi sürdürmeye aile ve toplumu birbirine yaklaştıran bu gecelerin ve Üç Ayların kıymetini daha iyi anlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin ve Ereğli’li hemşehrilerimin Regaip Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan  niyaz ederim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.