1. HABERLER

  2. Başkan Yardımcıları Halkın Sorunlarını Dinledi

Başkan Yardımcıları Halkın Sorunlarını Dinledi

Belediye Başkan Yardımcıları Zühal Savaş, Âdem Erdal ve Agâh Taşkın halk gününde vatandaşları dinledi.Her Salı günü Ereğli Belediyesi’nde gerçekleşen...

A+A-

Belediye Başkan Yardımcıları Zühal Savaş, Âdem Erdal ve Agâh Taşkın halk gününde vatandaşları dinledi.

Her Salı günü Ereğli Belediyesi’nde gerçekleşen halk gününde Başkan Özgüven ve Yardımcıları Ereğlililerin sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Ereğli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen halk gününde, Başkan Özgüven’in önemli bir toplantısının olması nedeni ile bu hafta Belediye Başkan Yardımcıları Zühal Savaş, Âdem Erdal ve Agâh Taşkın vatandaşlar ile bir araya gelerek dertlerine derman olmaya çalıştı.

Gün boyunca randevusuz olarak sıkıntılarını dile getirmek isteyen vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yardımcıları halk günü ile ilgili yaptıkları açıklamada; “Salı günümüzü Ereğlili vatandaşlarımızı dinlemeye ayırdık. Uzun süredir başkanımız Özkan Özgüven vatandaşlarımızla bir araya geliyordu. Bu haftada bu önemli görevi başkan yardımcıları olarak biz üstlendik. Vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık, çalışıyoruz ve çalışacağız da” şeklinde konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.