1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başkan YILMAZ'dan Çanakkale Zaferi mesajı 
Başkan YILMAZ'dan Çanakkale Zaferi mesajı 

Başkan YILMAZ'dan Çanakkale Zaferi mesajı 

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa YILMAZ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı 

A+A-

Türk tarihinin her cümlesi, her satırı, her sayfası ve her dönemi muzafferiyetle doludur.

Çanakkale Zaferi, büyük Türk milletinin ve kahraman Türk ordusunun batıla, inancıyla galip gelmesiyle kazanılmış tarihin en büyük stratejik savaşlarından birisidir. 

Çanakkale, 18 Mart’ın 1915’i Kurtuluş Savaşına giden rota, milli bekanın direnişi, kanlarıyla Türkiye Cumhuriyetinin önsözünü yazan şehitlerimizin kahramanlık destanıdır. 

Çanakkale de düşman, mukaddes toprakları teslim alamamış, Türk milletinin azim ve inançtan duvarına çarpmıştır.

Çanakkale de, matematiksel ve teknolojik üstünlüğe rağmen kahraman milletimiz iman ve ferasetiyle ihanete dur demiş alçaklığa fırsat vermemiştir.

Çanakkale de, emperyalist emeller Seyit Onbaşının vatan ve millet sevgisiyle çelikleştirdiği iman ateşiyle fitillenen top Türklüğün hasımlarının hayallerini suya gömmüştür.

2021 yılının 18 Martı’nın ikinci büyük önemi ise, Partimizin 13. Olağan kurultayıdır. Kurultayımız; İstiklal İçin Birlik, İstikbal için Dirlik kazan Türkiye Olacak sloganıyla toplanacak, teşkilatlarımız bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr Devlet Bahçeli beyefendi etrafında kenetlenecek ve kazanan Türkiye olacaktır. 

Bu düşüncelerle, aziz milletimizin Anadolu’daki kutlu varlığını tahakkümü altına almak isteyen düşmanlara geçit vermeyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve dualarla anıyor; aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, İstiklalimizin kutlu zaferi olan Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümünü kutluyor, Partimizin 13. Olağan Kurultayı’nın tüm Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.