1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan’dan 10 Kasım Mesajı
Başkan’dan 10 Kasım Mesajı

Başkan’dan 10 Kasım Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Atatürk’ün tüm dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe mal olmuş bir lider olduğunu vurgulayan Başkan Özgüven şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 78. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyorum. Anadolu topraklarından başlayan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi hiç kuşku yoktur ki Atatürk sayesinde başarıya ulaşmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Her 10 Kasım atmosferinin ruhumuzda oluşturduğu kaçınılmaz hüzne rağmen, taşıdığı anlam bakımından 10 Kasımlar Atatürk’ün fikirlerinin en iyi bir şekilde anlaşılarak tatbik edileceği günler olarak kalmalıdır.

Ölümünün 78. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.