1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan'dan Polis Eğitim Merkezine Ziyaret
Başkan'dan Polis Eğitim Merkezine Ziyaret

Başkan'dan Polis Eğitim Merkezine Ziyaret

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kurbi ve genç Polis adaylarını ziyaret ederek başsağlığı diledi.

A+A-

Ziyarette, 10 Aralık 2016 Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleştirilen hain saldırı sonrası şehit olan polis ve sivil vatandaşların ülke genelinde büyük bir üzüntüye yol aştığını kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, teröre destek veren ve bu saldırıları gerçekleştirenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.

"Millet olarak çok önemli badirelerden geçiyoruz" diye konuşan Özgüven, "İnancı, imanı, vatan ve millet sevgisiyle bu badireleri atlatacağız" dedi.

Ereğli'nin güzide ve gözbebeği kurumlarından birisi olan Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezinden Eylül 2015 mezunu Metin Düzgün'ün de hain saldırı da şehit düştüğünü kaydeden Başkan Özgüven, "Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Ali Kurbi nezdinde kurumumuza başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Özgüven, genç polis adaylarını da ziyaret ederek başsağlığı diledi. Özgüven, "15 Temmuz'da denediler olmadı. Hain terör saldırıları ile amaçlarına hiç ulaşamayacaklar. Çünkü bu milletin birlik ve beraberliği, dik duruşu bunlara gereken cevabı vermektedir. Bizleri asıl üzen TC kimliği taşıyan içimizdeki hainlerdir. Tasmaları başkalarının elinde olan bu hainlere asla fırsat vermeyeceğiz. Ben tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Vatan sağolsun" dedi.

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kurbi'de Başkan Özgüven'in iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olduğunu ifade ederek, bu ziyaretin acılarını bir nebze olsun hafiflettiğini kaydetti.

Konuşmaların sonunda Başkan Özgüven öğrencilere karanfil dağıttı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.