1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkandan Temiz Çevre Uyarısı
Başkandan Temiz Çevre Uyarısı

Başkandan Temiz Çevre Uyarısı

Belediye Başkanı Özgüven, "geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha temiz, sağlıklı ve güvenli bir çevre bırakabilmek için duyarlı olmak zorundayız" dedi.

A+A-

Belediye Başkanı Özgüven, "geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha temiz, sağlıklı ve güvenli bir çevre bırakabilmek için duyarlı olmak zorundayız" dedi.

Daha yaşanılabilir bir Ereğli için vatandaşların şehrin ortak kullanım alanlarına sahip çıkması gerektiğini işaret eden Başkan Özgüven, vatandaşlardan çevreye duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde hareket ederek şehre sahip çıkmalarını istedi.

baskandan-temiz-cevre-uyarisi2.jpg

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da çevre duyarlılığına dikkat çeken Başkan Özgüven, "Halkımızdan özellikle parkların, mesire alanlarının kirletilmemesi, kirletenleri de uyarmaları konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

baskandan-temiz-cevre-uyarisi--3.jpg

Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Başkan Özgüven, "Şehrimize değer katan çok sayıda park, mesire alanı ve dinlenme tesisleri bulunuyor. Ve bu tesislere yenilerini ekliyoruz. Maalesef bu alanlarımız yoğun bir şekilde kirletiliyor. Sadece Belediyemizin gayretleri ile bu alanları temiz tutmanın imkanı yok. Belediye olarak gerekenin üzerinde hem sulanması, hem güvenliği, hem de temizliği konusunda çalışmalar yapıyoruz. Yaz ayı dolayısıyla bu çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Ama buna rağmen parklarımıza bakıldığında çöplerin, kuruyemiş kabuklarının, peçete ve izmaritlerin yerlere atılması gibi çevremizde bir takım olumsuz davranışlar oluyor.

baskandan-temiz-cevre-uyarisi--5.jpg

Halkımızdan parklarımızın kirletilmemesi, kirletenlerin de uyarılması hususunda daha da duyarlı olmalarını bekliyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza temiz bir çevre bırakmayı hep birlikte başarmak ve buna hep birlikte destek olmak zorundayız" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.