1. HABERLER

  2. BAŞKAN’IN ZİYARETİ İLE MORAL BULDU

BAŞKAN’IN ZİYARETİ İLE MORAL BULDU

Belediye Başkanı Özkan Özgüven geçtiğimiz akşam Namık Kemal mahallesinde oturan ve kanser tedavisi göre Resmiye Cırıklı’yı evinde ziyaret etti.Belediye...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven geçtiğimiz akşam Namık Kemal mahallesinde oturan ve kanser tedavisi göre Resmiye Cırıklı’yı evinde ziyaret etti.

Belediye başkanının kendisini ziyarete gelmesinden dolayı oldukça mutlu olan ve duygulanan Resmiye Cırıklı Başkan Özgüven’in bu ziyareti ile moral buldu.

Resmiye teyzenin durumu hakkında bilgi alan Başkan Özgüven; Tedavi sürecinin olumlu geçmesi açısından moralin çok önemli olduğunu belirterek  “manevi desteğin sağlanması rahatsızlığın seyri açısından son derece önemli biz bugün resmiye teyzemizi ziyaret ettik ve gördük ki resmiye teyzemizin morali oldukça yüksek yakın çevresi ve komşuları ziyaretlerini hiç eksik etmiyor, buda Resmiye teyzemizin bir an önce sağlığına kavuşması açısından kendisine büyük destek sağlıyor, Resmiye teyzemize Allah’tan şifa diliyoruz tedavisi süresince elimizden geleni yapmaya hazırız Ümit ediyoruz bir an evvel eski sağlığına kavuşur”  temennisinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.