1. HABERLER

  2. Başsavcı Aktaş’dan Başkan Özgüven’e Ziyaret

Başsavcı Aktaş’dan Başkan Özgüven’e Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Mehmet Akif Aktaş’ı makamında ziyaret eden Özgüven’e Başsavcı Aktaş iade-i ziyarette...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Mehmet Akif Aktaş’ı makamında ziyaret eden Özgüven’e Başsavcı Aktaş iade-i ziyarette bulundu.

Son Hâkimler ve Savcılar hakkında çıkan kararname ile İzmir’in Çeşme ilçesinden Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Daha önceki görev yerinin İzmir’in Çeşme ilçesi olduğunu söyleyen Başsavcı Aktaş, Ereğli’de de adalete hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti. Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in önceki günlerde kendisine ziyaret için geldiğini belirterek ziyaret için teşekkür eden Aktaş, aslen Karslı olduğunu fakat Erzurum’da doğup büyüdüğünü söyledi. Aktaş, sözlerine Ereğli’yi çok beğendiğini ekleyerek son verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özkan Özgüven ise insan hayatında adaletin olmazsa olmaz unsurlardan biri olduğunu söyleyerek, işi adalete hizmet olan kişi ve kurumların çok kutsal bir mesleği icra ettiğini anımsatarak, ziyaretten ötürü Başsavcı Aktaş’a teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.