1. HABERLER

  2. Bazı yollar ulaşıma açıldı : İşte o Yollar

Bazı yollar ulaşıma açıldı : İşte o Yollar

Dün etkili olan kar ve tipi nedeniyle kapanan Konya'yı Karaman, Isparta ve Afyonkarahisar'a bağlayan yollar, trafiğe açıldı.Konya ve çevresinde dün etkili...

A+A-

Dün etkili olan kar ve tipi nedeniyle kapanan Konya'yı Karaman, Isparta ve Afyonkarahisar'a bağlayan yollar, trafiğe açıldı.

Konya ve çevresinde dün etkili olan soğuk hava ile şiddetli tipi, akşam saatlerine kadar etkisini sürdürdü. Soğuk hava ve tipi, trafiği olumsuz etkiledi.

saatteki hızı 70 kilometreyi bulan rüzgarın yola taşıyıp yer yer kar yığınları oluşturması nedeniyle kapanan Konya'yı Karaman, Isparta ve Afyonkarahisar'a bağlayan yollar, aralıksız sürdürülen çalışmalar sonucu trafiğe açıldı edinilen bilgiler arasında.

Konya'yı Ankara, Antalya, Adana ve Aksaray'a bağlayan yollarda ise halen ulaşım sağlanamıyor. Bu yolların da trafiğe açılabilmesi için kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sürdürülüyor.

Yetkililer, bölgede ana hatlar dışında yoğun kullanılan tali yollarda da kar temizleme ve tuzlama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.