1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BEKDEMİR “EREĞLİ DEVLETİN TA KENDİSİDİR”
BEKDEMİR “EREĞLİ DEVLETİN TA KENDİSİDİR”

BEKDEMİR “EREĞLİ DEVLETİN TA KENDİSİDİR”

Metropol kentimiz olan İstanbul’da işleri gereği yaşamlarını sürdüren, Ereğlili hemşerierimiz gala yemeğinde buluştu.

A+A-

 

Metropol kentimiz olan İstanbul’da işleri gereği yaşamlarını sürdüren, Ereğlili hemşerilerimiz gala yemeğinde buluştu.

Ereğli hasreti ve özlemiyle iş hayatını sürdüren gurbetçilerimiz, İstanbul da bulunan Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Mehmet Akif Bekdemir, Özel günleri unutmamanın yanı sıra vakit buldukça toplanıp, Ereğli için ne yapabiliriz çalışmalarını sürdürürken sosyal etkinlikler kapsamında yine gurbetçi hemşerilerimizi buluşturdu.

Düzenlenen Ereğlililer Gala yemeğine bir birinde değerli çok sayıda Ereğlili vatandaşlar, işadamları Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı katıldığı gecede hemşerilerimiz bir biriyle hasret giderirken aynı zamanda söylenen yöresel türkülerle doyasıya eğlendiler.

Gala yemeğinde konuşma yapan İstanbul’daki Ereğlililer dernek Başkanı Dr. Akif Bekdemir şunları ifade etti;

“Ereğli Derneğinin var oluş sebebi eğitime katkı sağlamaktır. İstanbul’daki Ereğlili çocuklarımıza Ereğli’deki bütün köy okulları dahil onlara İstanbul’dan gerekli yardımlar yapılmaktadır. Çağdaşlığın işaretidir Ereğli, Ereğli kültürün işaretidir, cumhuriyetin işaretidir. Ereğli Devletin Ta Kendisidir” diyerek sözlerine son verdi.

Program da konuşan Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ise şunları dile getirdi;

“Bizlerin ve sizlerin bir araya gelmesine vesile olan emeği geçen başta dernek başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca katkı sunan diğer iş adamlarına da buradan teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bizlerde İstanbul da gurbetçi hemşerilerimizi her fırsatta buluşturan ve zamanlarından fedakârlık ederek bu tür organizasyonlarda onların sesi olan ve aynı zamanda yaptıkları yerinde faydalı çalışmalarla, Öğrencilerimize ve yardım muhtaç vatandaşlarımıza sağladıkları olanaklarla İstanbul da onların gözü kulağı olan, Dernek Başkanı Dr. Akif Bekdemir, Yardımcısı Sadire Özşenol ve emeği geçen bütün yönetim kurulu üyelerini kutluyoruz.

ÜLKEMİZİN VE EREĞLİ’MİZİN GURBETTE Kİ GİZLİ KAHRAMANLARI UNUTULMAZ!

Ereğlili olmak gerçekten farklı bir şey olsa gerek diyoruz! Onları unutmak tabii ki olmaz, Doğup büyüdükleri toprakları unutmayarak her fırsatta Ereğli hasreti ve sevgisiyle düşüp kalkan ve başta ülkemiz ekonomisine sağladıkları katma değer ve desteğin yanı sıra, Öğrenci gençliğine sağladıkları burs gibi önemli destek ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ailelerine sağladıkları yardımlarla onların her zaman yanlarında olmuşlardır.

Ereğli hasretiyle yaşayan, Bu fedakâr ve gizli kahramanlarımız olan yardımsever iş adamlarımızı, Doğup büyüdükleri bu toprakların yardıma muhtaç insanlarını ve öğrencisini unutmayan fedakârlarımızı kutluyor ve kendilerini Ereğli’mizi İstanbul da en güzel şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.

 

 

bekdemir-1.jpg

 

bekdemir-3.jpg

bekdemir-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.