1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Bekdemir, “Huzurevinde Huzur Buluyoruz”
Bekdemir, “Huzurevinde Huzur Buluyoruz”

Bekdemir, “Huzurevinde Huzur Buluyoruz”

İstanbul Ereğliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı M. Akif Bekdemir, Vasfiye Ergin Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek çeşitli hediye takdim etti.

A+A-

Vasfiye Ergin Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Bekdemir, “Türkiye’nin her il ve ilçesinde faaliyet gösteren huzurevleri var. Ancak burasının farklı ve özel bir yapısı var. Belki bir Darülaceze değil ama Türkiye’nin Darülaceze ile birlikte en sıcak ve saygın huzurevi Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevidir. Sadece burada kalan sakinler değil bizlerde burada huzur buluyoruz. Burasının hayata geçmesinde çok büyük emeği olan başta Nihat Özdemir abimiz olmak üzere herkese teşekkürlerimi, şükranlarımı, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ereğli özlemlerini Ereğlililer olarak kenetlenerek gidermeye çalıştıklarını söyleyen Bekdemir, “Dernek faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık 3 bin öğrenciye burs veriyoruz. Birlik ve dayanışma noktasında etkinliklerimiz devam ediyor. Ancak bizim en büyük ve en önemli hedefimiz Ereğli’mizi İL olarak görmektir. Bu doğrultuda yapılacak her proje ve çalışmada bizde varız” ifadelerini kullandı.

İstanbul Ereğliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı M. Akif Bekdemir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vasfiye Ergin Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “20 yılı aşan bir süredir burası için mücadele ediyoruz. İlk yola çıktığımız günden itibaren bizim en büyük destekçilerimizden birisi de İstanbul Ereğliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olmuştur. Başta Akif hocam olmak üzere tüm dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Varlıkları bize her zaman güç katmıştır. Ne zaman ihtiyaç duysak bize ilk el uzatan olmuşlardır. Burasının büyümesi, gelişmesi, fiziki şartlarının iyileştirilmesi gibi konularda yanımızda yer almışlardır. Bugünde sayın başkan huzurevimizi ziyareti etti ve sakinlerimize hediyeler verdi. Kendisine ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

                                                                                                                                          

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.