1. HABERLER

  2. Belediye Birliklerinde Tahir Akyürek Yeniden Başkan

Belediye Birliklerinde Tahir Akyürek Yeniden Başkan

Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği ve Konya Belediyeler Birliği’nin 2014 yılı ilk meclis toplantılarında başkanlığa yeniden Konya Büyükşehir...

A+A-

Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği ve Konya Belediyeler Birliği’nin 2014 yılı ilk meclis toplantılarında başkanlığa yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek seçilirken; yeni Başkanlık Divanları ve Encümen Üyeleri de belirlendi.

Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği ve Konya Belediyeler Birliği’nin 2014 yılı ilk meclis toplantıları yapıldı. Anadolu Medeniyetleri Birliği’nin meclis toplantısı Ankara’da yapılırken, Konya Belediyeler Birliği’nin meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Başkanlık Divanı ve Encümen Üyelerinin seçimlerinin yapıldığı toplantılara Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve her iki birliğin de başkanı Tahir Akyürek başkanlık etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapılan seçimler sonucu Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği ve Konya Belediyeler Birliği Başkanlıklarına yeniden seçildi. ANADOLU MEDENİYETLERİ BELEDİYELER BİRLİĞİ Yapılan oylama sonucu Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği Meclis Başkan Vekilliklerine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal; asil kâtip üyeliklere ise Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ile Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz seçildi. Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği’nin Encümen Üyeleri ise, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeçi, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Ertekin ile Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Metin oldu. KONYA BELEDİYELER BİRLİĞİ Konya Belediyeler Birliği Meclis Başkan Vekilliklerine Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya seçildi. Asil kâtip üyeliklere Yunak Belediye Başkanı A. Emre Demirhan, Altınekin Belediye Başkanı Muammer Dere’nin getirildiği seçimlerde Encümen Üyelikleri ise şu şekilde oluştu: Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Ilgın Belediye Başkanı H. İbrahim Oral, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.