1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Belediye Dilencilere Göz Açtırmıyor
Belediye Dilencilere Göz Açtırmıyor

Belediye Dilencilere Göz Açtırmıyor

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayını fırsat bilerek vatandaşların vicdani duygularını suistimal eden dilencilere göz açtırmıyor.

A+A-

                Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayını fırsat bilerek vatandaşların vicdani duygularını suistimal eden dilencilere göz açtırmıyor.

         Bu kapsamda ele geçirdikleri dilencilere gerekli cezai müeyyideler uygulanıyor.

09.05.2019-zabita-mudurlugu-dilenci-operasyonu-1.jpeg

“HİÇ KİMSE BENİM VATANDAŞIMIN İYİ NİYETİNİ KULLANAMAZ”

Çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Mübarek Ramazan ayı içerisinde manevi duygularımız daha da artmaktadır. Bu duyguları suistimal ederek rahatsızlık veren dilencilere karşı tavrımız nettir. Hiç kimse benim vatandaşımın iyi niyetini kullanamaz, rahatsızlık vermeye hakkı da yoktur.  Zabıta Müdürlüğü ekiplerimize talimatlarımızı verdik görüldükleri yerde müdahale edilecek ve gereken cezai müeyyideler uygulanacaktır” ifadelerini kullandı.

09.05.2019-zabita-mudurlugu-dilenci-operasyonu-2.jpeg

“MAĞDURİYETİ GİDERMENİN YÖNTEMİ DİLENMEK DEĞİLDİR”

         Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayını fırsat bilerek vatandaşların vicdani duygularını suistimal eden dilencilere göz açtırmıyor. Başkan Oprukçu: “Gerçekten bir mağduriyet, ihtiyaç olabilir ancak bu mağduriyeti gidermenin yöntemi dilenmek değildir. İnsanların duygularıyla oynayarak haksız bir kazanç elde edilmiş olur. Dilencilik bir meslek haline dönüştürülmüş bazı kişiler tarafından ancak biz buna göz yummayacağız. Gerek Kaymakamlık bünyesinde gerekse Belediye olarak gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

09.05.2019-zabita-mudurlugu-dilenci-operasyonu-3.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.