1. HABERLER

  2. Belediye Ekiplerinden Fen Lisesinde Çevre Düzenlemesi

Belediye Ekiplerinden Fen Lisesinde Çevre Düzenlemesi

Ereğli Fen Lisesi kendi binasına taşındı. Yapımı tamamlanan Fen Lisesi yeni binasının çevre düzenlemesi ise Ereğli Belediyesi tarafından yapılmaktadır.Ereğli...

A+A-

Ereğli Fen Lisesi kendi binasına taşındı. Yapımı tamamlanan Fen Lisesi yeni binasının çevre düzenlemesi ise Ereğli Belediyesi tarafından yapılmaktadır.

Ereğli Belediyesinin eğitim öğretim kurumlarına sunduğu hizmetler aksatılmadan devam ediyor.Fen Lisesinin taşındığı yeni okul binasının en büyük ihtiyaçlarından biri de çevre düzenlemesi olup,okulun bu ihtiyacına Ereğli Belediyesi hizmet olarak cevap veriyor.Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatları doğrultusunda Belediye ekipleri ve iş makineleri Fen Lisesindeki çalışmaları başlatmış olup,Fen Lisesi bahçesinin düzenlenmiş halde kısa sürede öğrencilerin hizmetine sunulması adına çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Fen Lisesi Okul Müdür Baş Yardımcısı Hikmet Sevgi ise ,Belediye tarafından başlatılan çalışmaları şöyle değerlendirdi ;” Fen Lisesi olarak yeni binamıza taşındık.Okul binamızın çevre düzenlemesi noktasında sıkıntılarımız vardı.Ereğli Belediyesi tarafından okul bahçemizde gerekli çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldı.Belediye Başkanımız Oprukçu’ya ve emeği geçen Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz.İş yoğunluğu arasında bizlerin de taleplerimizi geri çevirmedi.Ekipler hemen gönderildi ve çalışmalar başlatıldı.Başkanımıza ve çalışan ekibe okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Fen Lisesi yeni okul binasında başlatılan çevre düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunulması amaçlandığı belirtildi.

Ereğli’ye bir fazla hizmet sunma adına yoğun çalışmalar ortaya koyan Belediye Başkanı Oprukçu ,eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına kısa sürede cevap verildiğini vurgulayarak ,” Ne kadar yoğun bir tempo ile çalışmaları yürütüyor olsak da , okullarımızın ihtiyaçlarını görmemezlikten gelemeyiz.Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar eğitim kurumlarımıza sayısız hizmetlerimiz oldu.Bundan sonra da okullarımıza hizmetlerimiz artarak devam edecek.Amacımız, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın sağlıklı bir çevrede eğitim öğretim görmelerini temin etmek” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.