1. HABERLER

  2. Belediye Fen Ekipleri Çalışıyor

Belediye Fen Ekipleri Çalışıyor

Ereğli Belediyesi ekipleri tarafından Batı Elagöz Park alanında bulunan eski kanala dolgu yapıldı.Belediye fen işleri ne bağlı ekipler, Batı Elagöz mahallesinde...

A+A-

Ereğli Belediyesi ekipleri tarafından Batı Elagöz Park alanında bulunan eski kanala dolgu yapıldı.

Belediye fen işleri ne bağlı ekipler, Batı Elagöz mahallesinde bulunan Batı Elagöz Parkı’nda, kanal olarak bilinen ancak şuan itibariyle işlevini kaybeden alanda dolgu çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri ve park civarında bulunan okullardan gelen şikâyet üzerine Belediye Fen İşleri Ekipleri tarafından,  Batı Elagöz Mahallesi’nde bulunan Batı Elagöz Parkı’nda eskiden akar olarak kullanılan alanının kötü koku ve sinek oluşumuna sebep olmasından dolayı söz konusu alanda dolgu çalışmalarına başlandı.

Batı Elagöz Mahallesi Muhtarı Ese Bingöl ‘’Çok eski bir akardı. Akarımızın suyu kesilmiş durumda. Şuan akar işlevi olmayan ancak yağışlardan dolayı suların birikmesiyle koku ve sinek oluşumuna neden olan bu alanda belediyemiz fen işleri ekipleri, dolgu çalışmalarını sürdürüyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Büyükdede ve Kutören Mahallelerinde Yayla Yolu Çalışması

Belediye fen işleri ekibi mesaiye büyük dede mahallesinde yayla yolu açma ve tasfiyesi için çalışmalarına başladı. Ayrıca Kutören mahallesinde de yol çalışmaları sürüyor.

Büyük dede mahallesi muhtarı hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamada;“mahallemizin geçim kaynağı küçükbaş ve büyük baş hayvancılık olduğundan dolayı, yaylalarımıza göç sezonu başladı. Yayla yollarımızın dik ve engebeli olması sebebiyle araç sürücülerine tehlike oluşturmakta. Bu konuyla ilgili Belediye Başkanı Sayın Özkan Özgüven’ e sıkıntımızı dile getirdik. Başkanımız bize Belediyemizin ekip ve ekipmanlarıyla yol çalışmasını başlattılar. Şuan yayla yollarımız belediyenin ekipleri tarafından yol açma çalışmalarına başladı. Yapılan bu yol açma çalışmalardan dolayı Başkanımız Özkan Özgüven beye bizi bu tehlikeli yoldan kurtardığı için tüm mahalle halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum”.dedi

Belediye Fen İşlerinden yapılan açıklamada ise  “Yeni yasayla birlikte Ereğli’mize bağlanan ve mahalle statüsüne geçen yeni mahallelerde de çalışmalar başladı. Muhtarlarının yaptıkları talepler doğrultusunda acil olan hizmetlerin biran evvel tamamlanarak ortadaki mağduriyeti gidermek için tüm imkânların kullanıldığı belirtildi”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.