1. HABERLER

  2. Belediye Gece Gündüz, Soğuk Sıcak Demeden Çalışıyor

Belediye Gece Gündüz, Soğuk Sıcak Demeden Çalışıyor

Bozulan Yollara Asfalt DökülüyorEreğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri gece gündüz, soğuk sıcak demeden çalışmalarını sürdürüyor.Fen...

A+A-

Bozulan Yollara Asfalt Dökülüyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri gece gündüz, soğuk sıcak demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt döküm ekipleri İş Bankası karşısı Çimenlik sokakta gündüz saatlerinde başladıkları asfalt döküm çalışmasını gece saatlerinde de devam ettirdiler.

Yapılan çalışmaları gece saatlerinde yerinde inceleyen Başkan Özgüven, “Şehir merkezinin önemli noktalarından biri olan İş Bankası karşısı Çimenlik sokakta elektrik ve doğalgaz çalışması nedeniyle bozula yol ekiplerimiz tarafından asfalt ile kaplanıyor. Gündüz saatlerinde başlayan çalışmalar gece saatlerinde de kesintisiz devam ediyor. Çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmalarını takdirle karşılıyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak düşüncesi ve amacı Ereğli’ye ve halkımıza hizmettir. Bu bilinçle yürüttüğümüz çalışmalar şehrin birçok noktasında devam ediyor. Önümüzdeki yıl bu çalışmalar daha da artacak ve güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu ve asfalt ekibine tatlı ikram etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.