1. HABERLER

  2. BELEDİYE HASTANESİNİ BİZ YAPACAĞIZ

BELEDİYE HASTANESİNİ BİZ YAPACAĞIZ

-Belediye Hastanesini Biz Yapacağız-Belediye Başkanı Hüseyin AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, başkan Hüseyin Oprukçu’yu eleştirerek,...

A+A-

-Belediye Hastanesini Biz Yapacağız-

Belediye Başkanı Hüseyin AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, başkan Hüseyin Oprukçu’yu eleştirerek, “ Hani nerde 5 bin iş, nerde 5 bin konut?” diye sordu. 

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam eden AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Ereğli İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına Acıpınar, Kuskuncuk ve Beyköy ile devam etti. Ereğli Belediyesinin AK Belediyecilik anlayışı ile buluşma zamanının geldiğini ifade eden Özgüven, halka hitabında Belediye Hastanesinin de AK Belediyecilik tarafından kazandırılacağını kaydetti.

Halka hitap eden Özgüven, başkan Oprukçu’nun 5 yıllık hizmet sürecini değerlendirerek Oprukçu’ya yüklendi. 5 yıldır belediye imkânlarının yıkmaktan, kum dökmekten farklı bir periyotta kullanılmadığını kaydeden Özgüven, “ Bu soruların cevabını bekliyoruz. Ereğli Belediye Başkanı Sayın Oprukçu, 5 bin kişiye işi nerde verdi? 5 bin konut nereye yaptı?” diye konuştu.

Oprukçu’nun seçimlere iki ay kala bol keseden attığını ifade ederek, havaalanı, bin kişilik otel ve Belediye Hastanesi gibi boş vaatler verdiğini belirten Özgüven, Belediye Hastanesini yapacak tek belediyenin AK Belediye olacağını kaydetti. Seçimlerin ardından Ereğli’ye bir Belediye Hastanesi kazandırmak için çalışmaların başlatılacağını belirten Özgüven, bununla ilgili görüşmelerin halen devam ettiğini ve hastanenin kapanan özel hastaneye yapılmasının planlandığını dile getirdi.

-Organik Tarım Havzası Ne Oldu?-

Sözlerine Ereğli Belediyesinin geçtiğimiz yıllarda yüklü miktarda para ödeyerek kurduğu Akgöl Organik Tarım Havzası ile devam eden Özgüven, organik tarım havzasındaki faaliyetler hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini hatırlatarak,” Akgöl Organik Tarım Havzasında son durum nedir? 1 kilo organik domates üretebildiniz mi? Kaç kişiyi istihdam ediyorsunuz” diyerek Oprukçu’yu eleştirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.