1. HABERLER

  2. Belediye Kendi Kum Ocağına Kavuşuyor

Belediye Kendi Kum Ocağına Kavuşuyor

Ereğli Belediyesi, asfaltlama hizmetlerinde kullanmak üzere kendi kum ocağını açıyor. Kum Ocağı açılışı, yarın Halkapınarda gerçekleşecek.Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi, asfaltlama hizmetlerinde kullanmak üzere kendi kum ocağını açıyor. Kum Ocağı açılışı, yarın Halkapınarda gerçekleşecek.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında yaptığı açıklamada, Ereğli Belediyesinin kendi kum ocağını açacağını kaydetti. Özgüven, açıklamasında, belediyenin ne kadar borcunu ödediklerini de belirtti.

Ereğli Belediyesi olarak, Ereğli halkının paralarının boşa gitmemesi için kum ocağı açacaklarını da ifade eden Özkan Özgüven, “4 aydır çalışmalarımız devam ediyor. Ereğli’deki sorunlara günübirlik çözümler üreterek değil, sorunların üzerini külleyerek değil, kalıcı çözümler üreterek geliyoruz. Ereğli’de geçmiş dönemde yollara dökülen kumlar bugün toz haline geldi. Ve bu kumların nereden alındığını, kimlerin zengin edildiğini hepimiz biliyoruz. Biz, Ereğli’nin paralarının çar çur edilmesini istemiyoruz ve Ereğli Belediyesi olarak kum ocağı açıyoruz. Kum Ocağımızın açılışını yarın yapacağız. Halkapınar’da gerçekleşecek açılışımız için yarın saat 12:00’de belediye önünden otobüs kaldıracağız” dedi.

-10 Milyon TL Borç Ödendi-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesini 51 Milyon TL borçla devraldıklarını belirttiği konuşmasında, “Bu borcun 10 milyon TL’si piyasa borcuydu. Piyasa borçlarının 3 milyon TL’sini ödedik. Belediyenin diğer borçlarından da, piyasa borcu ödemesi de dahil olmak üzere toplam 10,5 milyon TL borç ödedik” dedi.

-Görevimizin Başındayız-

Ereğli Belediye Başkanlığına seçildiğimizden bu yana 4 ay geçti ve 4 aydır biz görevimizin başındayız. Ancak Ereğli’de bazı kesimler asılsız dedikodular üreterek halkımızın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Biz, dedikodularla uğraşacak durumda değiliz. Dedikodularla geçireceğimiz zamanımız yok. Biz hizmet üretmenin derdindeyiz. Onların bu dedikodu ile yıpratma çalışmaları da boşa çıkıyor, bundan sonra da boşa çıkacak” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.