1. HABERLER

  2. Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü Hafta Sonu Mesaisinde

Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü Hafta Sonu Mesaisinde

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Yapılandırılmasında Son Düzlüğe Girildi.Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borçlarının yapılandırılmasının 1 Aralık...

A+A-

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Yapılandırılmasında Son Düzlüğe Girildi.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borçlarının yapılandırılmasının 1 Aralık 2014 tarihinde sona erecek olmasından dolayı Ereğli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü hafta sonu mesaisinde olacak.

Yapılandırmanın sağladığı ödeme kolaylıklardan faydalanmak isteyen vatandaşlar yapılandırmaya yoğun ilgi gösterdi. Bu sebeple, Ereğli Belediyesi vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla, borç yapılandırma masası ve veznelerin hafta sonu mesai yapılması yönünde karar aldı.

Vadesi geçmiş borçlarının ödenmesinde vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla hafta sonu 29 Kasım 2014-30 Kasım 2014 Cumartesi-Pazar günü mesai yapacak olan Ereğli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü saat 08.00 ile 17.00 arasında hizmet verecek.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven; “ 6552 sayılı kanundan faydalanarak Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşlarımız, son müracaat tarihinde sona yaklaşılması sebebi ile yoğunluk gösterdi. Hafta içi yaşanan yoğunluğun önüne geçmek ve vatandaşlarımızın kolaylıkla ödeme yapabilmeleri için hafta sonu da Mali Hizmetler Müdürlüğü Personelimiz hizmet verecek. Yapılandırmada son gün 1 Aralık 2014 mesai bitimiyle sona eriyor. Bu tarihe kadar vatandaşlarımız borçlarını yapılandırarak ödeme imkânlarından faydalanabilir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.