1. HABERLER

  2. Belediye Personeline İş Güvenliği Anlatıldı

Belediye Personeline İş Güvenliği Anlatıldı

Ereğli Belediyesi personeline İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda eğitim semineri verildi.İş Güvenliği Uzmanı Hidayet Kaleli tarafından Belediye Meclis...

A+A-

Ereğli Belediyesi personeline İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda eğitim semineri verildi.

İş Güvenliği Uzmanı Hidayet Kaleli tarafından Belediye Meclis Salonunda verilen seminere, Belediye personeli katıldı.

Kaleli, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının büyük oranda önlenebileceğini vurgulayarak, personelin sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kurallar, yasal hak ve sorumluluklar konusunda bilgi verdi.

Yerel yönetim olarak çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışmalar yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bu eğitimlerin çalışanlar üzerinde büyük katkı sağladığını ifade etti.

Başkan Özgüven, “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, kamudaki bütün çalışanları kapsam alanına almaktadır. İş yerlerinde risk değerlendirmesi yapılması ve bununla bağlantılı olarak önleyici ve koruyucu tedbirlerin alınmasını, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin sağlanmasını zorunlu kılmaktadır. Belediyemiz, daha önce tüm çalışanlarımıza iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim vermişti. İş sağlığı ve güvenliği konusundaki çalışmalarımız da amaç, iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ile mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesidir. Ereğli Belediyesi’nin bu alandaki duyarlılığı da artarak devam edecektir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.