1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Belediye Tarihinin En Büyük Kilitli Parke Taşı Yol Çalışması Devam Ediyor
Belediye Tarihinin En Büyük Kilitli Parke Taşı Yol Çalışması Devam Ediyor

Belediye Tarihinin En Büyük Kilitli Parke Taşı Yol Çalışması Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi bir yandan sıcak ve soğuk asfalt, kaldırım çalışmaları gerçekleştirirken diğer yandan da birçok mahallede olduğu gibi Çimencik Mahallesi’nde de kilitli parke taşı yol çalışması gerçekleştirdi.

A+A-

Bu kapsamda Belediye tarihinin en büyük kilitli parke taşı yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

EREĞLİ’MİZE LAYIKIYLA HİZMET ETMENİN DERDİNDEYİZ

Yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını ve tam anlamıyla bitmesinden sonra şehrin modern bir görünüme kavuşacağını dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu; “Ereğli’mizin genelinde sıcak ve soğuk asfalt, yol yapım ve onarım çalışmalarımızın yanı sıra kilitli parke taşı yol yapım çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Bu kapsamda Çimencik Mahallemizde de kilitli parke taşı yol çalışmamızı tamamladık. Hiçbir hemşerimin ayağına toz, çamur değmemesi noktasında kararlılıkla hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Biz Ereğli’mize layıkıyla hizmet etmenin derdindeyiz. Hemşerilerimizin ulaşımda daha rahat ve güvenli bir Ereğli’de yaşamaları için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Ereğli’mizde birçok cadde ve sokakta uygunluğuna göre sıcak asfalt, soğuk asfalt, kilitli parke yol yapımı çalışmaları yaptık. Çalışmalarımız, Ereğli’nin genelinde ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecek” şeklinde konuştu.

dsc-4728.jpgdsc-4741.jpgdsc-4744.jpgwhatsapp-image-2023-08-07-at-13-51-31-2.jpegwhatsapp-image-2023-08-07-at-13-51-38.jpegwhatsapp-image-2023-08-09-at-09-12-01-2.jpegdsc-4755.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum