1. HABERLER

  2. BELEDİYECİLİKTE ŞEFFAFLIK

BELEDİYECİLİKTE ŞEFFAFLIK

Özgüven; “Şeffaf Belediyecilik Anlayışı İle Çalışıyoruz”Belediye Başkanı Özkan Özgüven Yellice Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla...

A+A-

Özgüven; “Şeffaf Belediyecilik Anlayışı İle Çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Yellice Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Özgüven, hem vatandaşların taleplerini dinledi hem de Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yellice Mahallesi Muhtarı Osman Devecioğlu, Başkan Özkan Özgüven’i mahallelerinde görmek ve ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Devecioğlu, okullarına bahçe duvarı, park, halı saha gibi taleplerde bulunarak mahallenin sorunları hakkında Başkan Özgüven’e bilgi verdi.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini ilçenin her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven, daha yaşanabilir bir Ereğliiçin çalıştıklarını söyledi.

Yapılan her hizmette insanı merkeze koyduklarını dile getiren Özgüven, belediye çalışmalarında vatandaşların talep ve önerilerini önemsediklerini dile getirerek, Yellice Mahallesinin sorunlarını gidereceklerini kaydetti.

Özgüven kendisine gösterilen ilgi ve alakaya da teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.