1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Belediye’den kuaförlere ücretsiz dezenfekte
Belediye’den kuaförlere ücretsiz dezenfekte

Belediye’den kuaförlere ücretsiz dezenfekte

Ereğli Belediyesi Korana virüs(COVİD-19) tedbirleri kapsamında 11 Mayıs’ta faaliyete başlayacak berber ve kuaförlerin salonlarını ücretsiz dezenfekte ediyor ve maske dağıtımı gerçekleştiriyor.

A+A-

Bu kapsamda 163 Erkek Berberi, 71 Bayan Kuaförü ve 10 Güzellik Salonu olmak üzere toplamda 244 işletmede dezenfekte çalışması yapılıyor

“VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Ülkemizde Korona virüsün(COVİD-19) görülmesinden hemen ardından büyük bir özveri ile virüsün yayılımını minimuma indirmeye çalışan Ereğli Belediyesi hem vatandaşların sağlığı hem de esnaflara destek olmak amacıyla faaliyete geçmeden önce berber ve kuaförlerin salonlarını ücretsiz dezenfekte ediyor ve maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 163 Erkek Berberi, 71 Bayan Kuaförü ve 10 Güzellik Salonu olmak üzere toplamda 244 işletmede dezenfekte çalışması yapılıyor. Vatandaşların sağlığının her şeyden daha önemli olduğuna vurgu yapan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: ”Hemen her şey eskisi gibi olmayacak ancak bir normalleşme sürecine giriyoruz. Son dönemde vaka sayımızdaki düşüş, iyileşen sayımızdaki artış virüsle mücadelede önemli mesafe kat ettiğimizi gösteriyor. Ancak tedbirleri uygulamaya titizlikle devam etmeliyiz bu noktada gevşememiz bizi çok daha kötü noktalara götürebilir. Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek bu ölümcül virüsle mücadelemize devam ediyoruz. Normalleşme sürecimiz kapsamında 11 Mayıs’ta faaliyetlerine başlayacak berberlerimize, kuaförlerimize destek olmak amacıyla salonlarını ilaçladık. Vatandaşlarımız güvenli alanlar oluşturmayı kendimize görev telakki ediyor, bu doğrultuda hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZA VE EKİBİNE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yaklaşık iki ay sonra yeniden faaliyetlerine başlayacak olmanın heyecanını yaşayan berberler ve kuaförler Belediye’nin sürprizi ile daha da mutlu oldular. Hizmete açılmadan önce berber, kuaför salonlarının ilaçlanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, Ereğli Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veyis Güçlü: “Belediye Başkanımıza ve ekibine bu kıymetli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.