1. HABERLER

  2. Belediyeden Kurban Kesim Hizmeti

Belediyeden Kurban Kesim Hizmeti

Ereğli Belediyesi Kurban Bayramı süresince Sosyal Tesislerinde bulunan aş ocağında  vatandaşların kurban kesimini gerçekleştiriyor.Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli Belediyesi Kurban Bayramı süresince Sosyal Tesislerinde bulunan aş ocağında  vatandaşların kurban kesimini gerçekleştiriyor.

Ereğli Belediyesi Sosyal Tesislerindeki aş ocağında deneyimli kasaplar tarafından Kurban Bayramı süresince dileyen vatandaşların kurbanlarının sıra ile hijyenik bir ortamda kesim işlemlerinin yapılacağını belirten Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, bayramın zehir olmaması için kurbanların deneyimli kasaplar tarafından kesilmesinin önemini dile getirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “ Geçen yıl kurban bayramında olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramında bayram namazından sonra dileyen vatandaşlarımızın kurbanları Belediyemiz Sosyal Tesisleri’nde deneyimli kasaplar tarafından kesilecektir. Dileyen vatandaşlarımız kurbanlarını Aş ocağımızın bulunduğu Belediye Sosyal Tesisleri’ne getirirlerse, sıra ile kesimleri yapılacaktır. Belediye olarak her kusursu olarak sunmaya gayret ettiğimiz hizmetlerimizle hemşerilemizin yanında olmaya devam ediyoruz.Ereğlili hemşerilerimizin bu vesile ile şimdiden kurbanlarının hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.