1. HABERLER

  2. Belediye’den LYS tedbirleri

Belediye’den LYS tedbirleri

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Pazar günü yapılacak LYS’de öğrencilere başarılar dileyerek, sınavın huzur içinde geçmesi için...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Pazar günü yapılacak LYS’de öğrencilere başarılar dileyerek, sınavın huzur içinde geçmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını açıkladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 15 Haziran 2014 Pazar günü yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) rahat ve huzurlu bir ortamda yapılabilmesi için gerekli tedbirleri aldı. Gençlerin geleceklerini belirleyecekleri LYS’nin huzurlu geçmesi için belediye olarak gereken her türlü tedbiri aldıklarına dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile Zabıta Dairesi’nin diğer birimlerle işbirliği içinde yaptığı çalışmalarla öğrencilerimizin sınav gününde sorun yaşamamasını temenni ediyorum. Ekiplerimiz gürültü denetimi yaparak, sınav merkezlerinde rahat bir sınav geçirilmesi için çalışacaktır. Ayrıca Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi de sınav giriş ve çıkış saatlerinde otobüs ve tramvaylarda konacak ek seferlerle ulaşım sorunu yaşanmasına izin vermeyecektir” dedi. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini ve öğrencilerin daima yanında olduklarını vurgulayan Başkan Akyürek, LYS’ye girecek bütün öğrencilere başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.