1. HABERLER

  2. Belediye’den Okullara Bir Fazla Hizmet

Belediye’den Okullara Bir Fazla Hizmet

Ereğli’deki okullardan gelen taleplere hizmet olarak kısa sürede cevap veren Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu,göreve geldiği günden beri Eğitim kurumlarının...

A+A-

Ereğli’deki okullardan gelen taleplere hizmet olarak kısa sürede cevap veren Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu,göreve geldiği günden beri Eğitim kurumlarının her zaman yanında olmaya devam ederek desteklerini artırarak sürdürüyor.

İnsana değer verilerek yeni neslin iyi şartlarda yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ,Belediye olarak ilçedeki okullara her zaman hizmetin bir fazlasını sunmanın da çabası içerisinde olduklarını dile getirerek şunları ifade etti ;“Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızın ve gençlerimizin eğitim-öğretimleri süresince sağlıklı bir ortam oluşturmak için var gücümüzle ve imkanlarımız ölçüsünde en iyisini yapmanın çabasındayız. Yetişen yeni neslimiz günün koşullarına göre çok iyi imkanlarda eğitim – öğretim görsünler istiyoruz. Okullarımızın ne eksiği varsa karşılamaya , yarınların Türkiye’sini emanet edeceğimiz gençlerimiz için eğitime katkı ve destek vermeye hiç şüphesiz devam edeceğiz “ dedi.

ereğli lisesi spor salonu duvar boyama 1Ereğli Belediyesinin bu dönem okullara sunduğu hizmetler aralıksız devam ederken,Belediye ekiplerinin Ereğli Lisesi Kapalı spor salonunda boyama ve okulda tel örgü çalışmalarının yapıldığı bildirildi.Ereğli Lisenin spor salonunda duvarlarının boyası için öğrencilerin ve okul idaresinin imdadına yine Oprukçu yetişti.Yapılan boya ile birlikte çehresi değişen spor salonunda liseli gençler daha ferah bir salonda sportif faaliyetlerine devam edecek olup,yapılan bu çalışma ile ilgili öğrenciler Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.