1. HABERLER

  2. Belediye’den Okullara Destek Sürüyor

Belediye’den Okullara Destek Sürüyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentte bulunan okulların ihtiyaçlarını gidermeyi sürdürüyor. Okullarda yeni açılan Anasınıflarının...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentte bulunan okulların ihtiyaçlarını gidermeyi sürdürüyor. Okullarda yeni açılan Anasınıflarının bahçe ve yol düzenlemeleri Ereğli Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ereğli’de faaliyet gösteren okulların ihtiyaçlarına imkanlar ölçüsünde hizmet götürmeye bu dönemde de devam ediliyor. 500 Evler Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu’na ek olarak İstanbul Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Başkanı Saadet Gülbaran tarafından yaptırılan Anasınıfının bahçe düzenlemesi ve kilitlitaş döşenmesi çalışmaları Ereğli Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildi. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, göreve geldikleri gün verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye kararlı olduklarını ifade ederek, “Bizim için okullarımız, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz son derece önemli. Biz belediye olarak kişisel gelişimlerini geliştirmek adına çeşitli sosyal faaliyetler konusundaki olumlu tutumumuzu sürdürmeye ve çocuklarımızı ödüllendirmeye devam ediyoruz.

Ereğli’deki bu okullarda eğitim gören gençlerimiz ve çocuklarımız Ereğli’nin geleceğidirler. Onlara en iyi fiziki şartları sunmalıyız ki, onlar sadece bulundukları ortamda eğitimi ve geleceklerini düşünebilsinler. Aynı şekilde camilerimiz de son derece önemli. Türkün Anadolu’ya vurduğu birer mühür hüviyetindeki bu ibadethanelerimiz hak ettikleri ilgi ve değeri görmek zorunda. Bizim bu konudaki tutumumuzu ve düşüncemizi bilmeyen yoktur sanırım. Sırf adının başına çukur gibi düşük bir ifadenin yer alması nedeniyle Yunus Emre Meydanı’nda bulunan camimizi yıkarak yerine hak ettiği değeri taşıyan bir eser kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okullar ve camilerimiz önemlidir ve bu önemi gösterecek olan çalışmalarda Belediyemizi imkanlar ölçüsünce daima göreceksiniz” şeklinde konuştu.

 

SnapShot(43)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.