1. HABERLER

  2. Belediyeden Okullara Sayısız Hizmetler

Belediyeden Okullara Sayısız Hizmetler

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, sunduğu hizmetlerle halkın tüm kesimine “ Ereğli Belediyesi olarak hizmetlerimizle yanınızdayız ,hizmetlerimiz...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, sunduğu hizmetlerle halkın tüm kesimine “ Ereğli Belediyesi olarak hizmetlerimizle yanınızdayız ,hizmetlerimiz artarak sürecek “ mesajını veriyor.

Eğitim-Öğretimde başarılı olan öğrencileri yaz sezonunda tatil ile ödüllendiren Belediye Başkanı Oprukçu,yaz tatilinde olduğu gibi yeni öğretim yılının başladığı bugünlerde de Ereğli’deki bütün okulların ihtiyaçlarına hizmet anlamında hızlı bir şekilde cevap veriyor.Belediye Başkanı Oprukçu’nun talimatlarıyla Yunuslu Mahallesi ve Pir Ömer Mahallesinde bulunan ve yeni yapılan iki ayrı orta okulun çevre düzenlemesi çalışmaları Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatıldı.

Yunuslu Mahallesinde yapımı tamamlanan Feriha ve Ferhat Koyuncuoğlu Orta Okulu ile Pir Ömer Mahallesinde bulunan ve yeni yapılan Dumlupınar Orta Okulunun ihtiyaç hissedilen çevre düzenlemesi çalışmalarını başlatan Ereğli Belediyesine öğrencileri,velileri ve okul idarecilerini sevindirdi.Her iki orta okulun da yeni yapılmış olmasıyla birlikte gerekli görülen çevre düzenlemesi çalışmalarına ilişkin Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu;” Öğrencilerimizin düzenli ve sağlıklı bir çevrede eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri açısından Belediye olarak biz üzerimize düşeni yaparız. Çevre düzenlemesi için ekiplerimizi yönlendiririz. Kısa sürede yapacağımız peyzaj çalışması ile okullarımızın eğitim ve öğretime hazır hale gelmesini sağlarız. Birimlerimize talimat verdim bize düşeni yapacağız.Eğitim-Öğretime bugüne kadar verdiğimiz hizmetlerimiz geleceğimiz olan çocuklarımız için elbette artarak devam edecek ” dedi.

Feriha ve Ferhat Koyuncuoğlu Orta Okulu Kurucu Müdürü Kamber Koçak ,Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu’nun ilçe genelinde bulunan okullara sunduğu hizmetleri değerlendirdi.Koçak şunları kaydetti;”Yapımı tamamlanan bu yeni okulumuzun çevre düzenlemesi Ereğli Belediyemiz tarafından yoğun bir şekilde yapılmaktadır.Bu anlamda Ereğli Belediyemize çok teşekkür ederiz.Bu hususta sürekli yanımızda oldular.Okulumuz henüz yeni bir okul olduğu için kendi imkanlarımızla bunu yapmamız olanaksızdı.Özellikle okulumuzun çevre düzenlemesinin yapılıyor olması bizleri memnun etti ve bu hususta Belediye Başkanımıza teşekkürü bir borç biliyoruz “ dedi

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı açılış töreninde bir proğram düzenlenen Dumlupınar Orta okulu bahçesini gezip,gören Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,burada çevre düzenlemesi çalışmalarının bir an önce yapılması yönünde Belediyedeki ilgili birimlere talimatlar vermişti.Dün Oprukçu’nun verdiği talimatların ardından hemen ertesi gün Dumlupınar Orta okulu bahçesinde gerekli görülen çalışmalar başlatıldı. Dumlupınar Orta Okulu Müdürü Remzi Baştürk ise “Belediye Başkanımız her türlü ihtiyacımıza hizmet sunarak cevap veriyor.Okulumuzda Pazartesi günü başlayacak olan eğitim-öğretim öncesi çevre düzeninin de yapılmış olacağından dolayı Belediyemizin başlattığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.