1. HABERLER

  2. Beşiktaş Taraftarı Ereğli'de 112. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Beşiktaş Taraftarı Ereğli'de 112. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Ereğli’de Beşiktaş Taraftarı, 112. Kuruluş Yıl Dönümünü KutladıEreğli de Beşiktaş taraftarları, Club Brugge ile oynananılan maç öncesi kulübün...

A+A-

Ereğli’de Beşiktaş Taraftarı, 112. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Ereğli de Beşiktaş taraftarları, Club Brugge ile oynananılan maç öncesi kulübün kuruluşunun 112. yıl dönümünü kutladı.

Yemekli kutlama toplantısında buluşan Beşiktaşlılar, Ereğli de Beşiktaş’a olan sevgisini , taraftar Kartal’a tezahürat ile dile getirdi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika'nın Club Brugge takımıyla yaptığı maç öncesi siyah-beyazlı taraftarlar, kulübün 112. kuruluş yılını kutladı.

Beşiktaş Sevgisi Ereğli’de Çığ Gibi Büyüyor

Dün akşam Olimpiyat Stadı'nda oynananılan karşılaşma öncesi siyah beyazlı taraftarlar, gerçekleştirilen 112. kuruluş yılı organizasyonunda bir araya geldi. İlçemiz Ereğli de bir tesiste gerçekleştirilen kutlamada taraftarlar, tezahüratlar yapıp, sevgi gösterisinde bulunarak maçı hep birlikte izlemenin mutluluğunu yaşadı.

İlçemizde Faaliyet Gösteren Ereğli Beşiktaşlılar Derneği üyeleri her yıl geleneksel olarak düzenledikleri BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULUBÜ A.Ş nin kuruluşunun 112. Yılını da düzenledikleri gece ile kutladılar. Dernek üyeleri ve ailelerinin katılımı ile Kulubün kuruluş tarihi olan 19 Mart akşamı dernek binasında toplanarak araç konvoyu eşliğinde proğramın yapılacağı tesise giden Beşiktaş taraftarları saatler 19:03 ü gösterdiğinde yavru kartal Berat Bilik’in 3 lü çektirmesinin ardından marşlar eşliğinde doğum günü kutlamasına başladılar. Düzenlenen yemekte söz alan Dernek Başkanı Serkan Bakır, bu güzel güne iştirak eden dernek üyelerine, ailelerine ve diğer misafirlere teşekkür ederken, Derneğin faaliyetleri hakkında açıklama yaparak derneğe sosyal faaliyetleri ,Ailece yapabilecekleri daha sık biraraya gelebilecekleri bir tesis yapmayı planladıklarını ve bunun içinde dernek üyelerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Bakır, Kuruluştan bu güne dernek için emek sarfeden herkese ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. Yenilen yemeğin ardından şarkılar ve marşlar eşliğinde gece devam etti.

Dün gece sonuç üzücü olduysada Beşiktaş sevgisi ve büyüklüğüyle her zaman Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edecek, önümüzdeki yıllarda da temsil etmeyi sürdürecektir.

Konya’nın Ereğli İlçsinde çok sayıda taraftarın katıldığı organizasyonda yaşlı, genç ve çocuklarında bu tabloda görünmesi ise Beşiktaş sevgisinin adeta büyüklüğünü gösterdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum