1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BEŞİKTAŞLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
BEŞİKTAŞLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

BEŞİKTAŞLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Konya'nın Ereğli İlçesinde, Beşiktaşlılar düzenlenen iftar programında bir araya geldi.Ereğli’de geleneksel olarak düzenlenen İftar yemeğine çok sayıda Beşiktaş taraftarı katıldı.

A+A-

Düzenlenen yemeğe; yaşlısından gencine yoğun bir ilgi olurken, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcan, Ereğli Beşiktaş Taraftar Derneği Başkanı Cihan Karagözlü, Dernek Kurucusu ve eski başkanlardan Mehmet Durmuş, Yine eski başkanlardan Minüf İzbudak, Öğretim görevlisi hemşehrimiz Yardımcı Doç. Dr. Selçuk Peker, S.S Sorumlu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymak, Ereğli Belediyesi geçmiş dönem Basın Müdürü Erden Işık, Ereğli Belediyesi Basın Müdürü Orhan Ersüllü ve Beşiktaş’a gönül vermiş çok sayıda taraftar ve aileleri katıldı.

İftarın ardından Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcan yaptığı açıklamada , Bir Beşiktaş taraftarı olarak bende bu organizasyona katılan bütün misafirlere taraftarlarımıza ve Başkan Cihan Karagöz’e ve Derneğin kurucu başkanlarından Mehmet Durmuş’a çok teşekkür  ediyorum dedi. Arıcan, Türkiye’mizin güzide bir takımı olan Beşiktaş’ımızı Ereğli’de temsil eden, Karagöz ve arkadaşlarını da ayrıca kutluyorum ifadelerini kullandı.

Ereğli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cihan Karagözlü ise konuşmasında, İftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Karagözlü, amaç birlik olmak ve biz Ereğli’de bir aileyiz bunu da başardık dedi. Spor insanlara sevgi, dostluk ve arkadaşlık kazandırır dedi. Karagözlü bizim işimiz Ereğli’de siyah beyaz renklere gönül vermiş hemşerilerimizi ve bu büyük Beşiktaş camiasını mutlu etmektir onları böyle önemli bir günde buluşturmaktır ifadelerini kullandı. Karagözlü, İstanbul’un fethinin yıldönümüne bu organizasyonu gerçekleştirdik dedi.

KARAGÖZLÜ; ‘’İYİ BİR BEŞİKTAŞLI OLMAK İÇİN ÖNCE İYİ BİR İNSAN OLMAK GEREKİR’’

Başkan Cihan Karagözlü, Efsane Başkan Süleyman Seba’nın o önemli ve güzel sözünü söyleyerek sürdürdüğü konuşmasında ‘’İyi Bir Beşiktaşlı Olmak İçin Önce İyi Bir İnsan Olmak Gerektiğini’’ hatırlatan Karagözlü, yine Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet ettiğinde her ırktan insan olduğunu anımsatan Karagözlü burada da her görüş ve düşünceden vatandaşımız bulunmaktadır dedi. Başkan Karagözlü, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Bolkar Düğün Salonu işletmecisi Şahin Kurt ve Müzisyen Cengiz Harput’a teşekkür etti.

Yemeğin ardından yapılan sohbet sonrasında taraftarlar topluca hatıra resmi çektirdi. Ereğli’de Beşiktaş taraftarları seneye buluşma temennisinde bulunarak vedalaştı.

Bizlerde, Ereğli Beşiktaşlılar Derneğini kutluyoruz her zaman farklı proje ve çalışmalara imza atarak bu seferde, Ereğli’de mübarek ramazan ayında çok sayıda hemşerimizi bir araya getirdi. Spor ’un birleştirici güzelliklerinden birisi olan o yansımayı, Başkan Cihan Karagözlü ve arkadaşları örnek davranış ile gösterdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.