1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BETA TRAFO EREĞLİSPOR, 10 KİŞİ KALDIĞI MAÇTA 1 PUANA RAZI OLDU
BETA TRAFO EREĞLİSPOR, 10 KİŞİ KALDIĞI MAÇTA 1 PUANA RAZI OLDU

BETA TRAFO EREĞLİSPOR, 10 KİŞİ KALDIĞI MAÇTA 1 PUANA RAZI OLDU

BAL Ligi 8’inci grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, 10 kişi tamamladığı maçta Bolvadin Termalspor ile 1 – 1 berabere kaldı.

A+A-

BAL Ligi 8’inci grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 13’üncü haftasında evinde Bolvadin Termalspor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumu’nda soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya taraftarlardan ilgi yoğundu.

Maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, dakika 4’te bulduğu gol ile 1 – 0 öne geçti. İlk yarıdaki üstünlüğünü sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ve maçın ilk yarısı Beta Trafo Ereğlispor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, dakika 53’te Onur’un gördüğü ikinci sarı kart ile sahada 10 kişi kaldı.

Beta Trafo Ereğlispor’un eksik kalmasını fırsata çeviren Bolvadin Termalspor, aradığı golü dakika 82’de duran toptan bularak maçta durumu 1 – 1’e getirdi.

Maçta başka gol olmadı ve maç 1 – 1 sona erdi.

Bu maç ile sezonun ilk yarısı sona ererken, Beta Trafo Ereğlispor ligin ikinci yarısına Sarayönü Belediyespor ile başlayacak.

Sezonun ikinci yarısı ise verilecek bir aylık aranın ardından 29 Ocak’ta başlayacak.

794647fe-f8ed-4bd3-95df-c232dd40399c.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.