1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BETA TRAFO EREĞLİSPOR, DEPLASMANDA GALİP
BETA TRAFO EREĞLİSPOR, DEPLASMANDA GALİP

BETA TRAFO EREĞLİSPOR, DEPLASMANDA GALİP

Beta Trafo Ereğlispor, ligin 4’üncü haftasında deplasman da oynadığı Gölyazıspor maçını iyi oyun ile birlikte 2 – 1 kazandı.

A+A-

BAL Ligi 4’üncü Bölge 2’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Gölyazıspor ile karşılaştı. Kulu İlçe Stadında oynanan maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, maçın 8’inci dakikasında Sefa Ayberk’in şık golü ile 1 – 0 öne geçti. İlk yarıda etkili oyununu sürdüren Beta Trafo Ereğlispor bulduğu ataklardan gol bulamayınca devreye 1 – 0 Beta Trafo Ereğlispor’un üstünlüğü ile girildi.

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklarla Gölyazıspor kalesine ataklar düzenlerken, maçın 59’uncu dakikasında oluşan karambolden Semih’in golüyle skoru 2 – 0 yaptı. Maç Beta Trafo Ereğlispor’un üstünlüğü ile geçerken, dakika 80’de Gölyazsıpor yaptığı ender atakta golü bularak skoru 2 – 1’e getirdi.

Maçın son bölümünde de etkili oyununu sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, bulduğu gol pozisyonlarını gole çeviremedi ve sahadan 2 – 1’lik skor ile galip ayrıldı.

Beta Trafo Ereğlispor bu galibiyet ile puanını 6 yaparken, haftaya deplasmanda Akşehirspor ile karşılaşacak.

“GÜZEL OYUN GÜZEL GALİBİYET”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Beta Trafo Ereğlispor Antrenörü Ertuğtul Sanlav; “Zorlu bir deplasmanda galip gelmek güzel. İyi oynadık. İyi mücadele ettik ve sahadan galibiyet ile ayrıldık. Çok pozisyon bulduk. Maçın skoru Konya derbisi olmasına rağmen farklı olurdu. Her hafta üzerine katarak oyunumuzu geliştirerek, başarılı olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta da Akşehirspor deplasmanından da galip gelerek galibiyet serimize devam etmek istiyoruz” dedi.

9d073246-6fba-499e-9ded-9f7039d457c8.jpg8f564bae-87c2-4527-b47c-bf859e382383.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.