1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BİK Müdüründen gazetemize ziyaret!
BİK Müdüründen gazetemize ziyaret!

BİK Müdüründen gazetemize ziyaret!

Yaklaşık dört ay önce Basın İlan Kurumu (BİK) Konya İl Müdürlüğü görevine atanan Ümit Mert Yeni Ereğli Gazetemizi ziyaret etti.

A+A-

Bursa BİK'te görev yaptıktan sonra 2020 yılında Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürlüğü’ne atanan Ümit Mert Konya ili ve İlçelerinde yayın yapan yerel gazetelere tanışma ziyaretleri kapsamında gazetemize geldi. Gazetemiz imtiyaz sahibi Attila Atmaca ve gazete çalışanları ile tanışan Mert'i, Gazetemiz hakkında ve İlçemiz Ereğli'de basının içerisinde bulunduğu sorunlar hakkında Yazı işleri Müdürü Serpil Atmaca tarafından bilgilendirildi.

Yerel basının çok önemli olduğunu vurgulayan BİK Müdürü Ümit Mert “Ben bu göreve yeni geldim. Sizlerin bizlerden beklentiniz ve ne gibi sorunlarınızın olduğunu bilmek istiyorum. Bu doğrultuda var olan sorunları yetkililerimize ileterek, giderilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya birlikte çalışacağız” dedi.

Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Attila Atmaca, “Basın olarak İlçemiz Ereğli'de 3 gazete ve iki televizyon olarak hizmet ediyoruz. Her geçen gün gazetemizi güzelleştirmek için emek veriyoruz. Daha iyi yayıncılık yapmak için gece gündüz Ereğli'de arkadaşlarımız ile birlikte çalışıyoruz ve çalışacağız” diye konuştu. Atmaca, yerel basın kuruluşlarının bir takım sıkıntılarının olduğunu, bu sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini bildirdi.

Attila Atmaca yapılan ziyaret dolayısı ile Basın İlan Kurumu (BİK) Konya İl Müdürü Ümit Mert ve beraberindeki BİK Konya Şube personeli Mehmet Akif Bircan'a teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.