1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Bildik Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bildik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bildik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ereğli Sosyal Yardımlaşma Müdürü Murat Bildik son yolculuğuna uğurlandı

A+A-

Akşam saatlerinde Konya Adli Tıp Kurumundan gelen cenaze önce helallik alınmak için evine götürüldü. Daha sonra yıllarca emek verdiği yer olan Hükümet Konağında bulunan Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne getirildi.

Murat Bildik’i son yolculuğunda mesai arkadaşları ile sevenleri yalnız bırakmadı. Burada dualar edildi, konuşmalar yapıldı helallik alındı. Daha sonra ise Ulu camine götürülen Bildik’in cenazesine Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Lokman Göktaş ,Ağah Taşkın, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun vemesai arkadaşlarıyla birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Murat Bildik’in cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından Meydanbaşı Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bizlerde Murat Bildik’e Allahtan rahmet diler. Acılı ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır dileriz.

00031001.jpg

sosyal-yardimlasma-vakfi-muduru-evinde-ugradigi-silahli-saldiri-sonrasi-hayatini-kaybetti.--0.jpgsosyal-yardimlasma-vakfi-muduru-evinde-ugradigi-silahli-saldiri-sonrasi-hayatini-kaybetti.--1.jpgsosyal-yardimlasma-vakfi-muduru-evinde-ugradigi-silahli-saldiri-sonrasi-hayatini-kaybetti.--5.jpgsosyal------.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.