1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Bilgehane Öğrencilerinden Askerlerimize Mektup
Bilgehane Öğrencilerinden Askerlerimize Mektup

Bilgehane Öğrencilerinden Askerlerimize Mektup

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Peojesi kapsamında hizmet veren Bilgehanelerde, 2019-2020 eğitim öğretim dönemi başladı.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Peojesi kapsamında hizmet veren Bilgehanelerde, 2019-2020 eğitim öğretim dönemi başladı. Öğrenciler yeni dönemin ilk ders gününde Barış Pınarı Harekatı’na katılan kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak için operasyon bölgesine gönderilmek üzere mektup yazdı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında hizmet veren Bilgehanelerde yeni eğitim dönemi başladı.

bilghne_1.jpg

Konya’da; Keykavus, Aliya İzzetbegoviç ve Ali Ulvi Kurucu olarak 3 ayrı merkezde 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik hizmet veren Bilgehanelerde, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrenciler kahraman askerlerimiz için dua etti, mektup yazdı.

Ali Ulvi Kurucu Şubesi’ndeki ilk ders gününe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu da katılırken; öğrenciler yeni dönemin ilk gününde Barış Pınarı Harekatı’ndaki şanlı ordumuz ve kahraman askerlerimiz için Fetih Suresi okudu. Ayrıca Mehmetçiğimize milli ve manevi duygularını anlatan mektuplar yazdı. Hazırlanan mektup kutusunda toplanan tüm mektuplar daha sonra sınırdaki askerlerimize gönderilecek.

bilghne_2.jpg

Bilgehanelerde; Kuran-ı Kerim, İbadet, Siyer, İlmihal, Değerler Eğitimi, Geleneksel ve Olimpik Okçuluk, Bilişim Atölyesi, Ahşap Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesi, Binicilik, Yüzme, Futbol, Doğa Kampları ile Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Tarih, Din kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri veriliyor.

Öte yandan bu yıl planlanan zenginleştirilmiş atölye çalışmaları ile “Drama, Mehter, Koro, Bağlama, Gitar, Ney, Halk Oyunları” ile ‘Şehrimi Tanıyorum’ projesi kapsamında öğrenciler için tarihi ve kültürel geziler düzenlenecek.

bilghne_3.jpg

bilghne_4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.