1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Bir ilk! Ereğli'de ''Corona Virüse'' karşı dezenfeksiyon yapıyoruz
Bir ilk! Ereğli'de ''Corona Virüse'' karşı dezenfeksiyon yapıyoruz

Bir ilk! Ereğli'de ''Corona Virüse'' karşı dezenfeksiyon yapıyoruz

Corona Virüsle mücadelede araçları dezenfekte etmek büyük önem taşıyor.

A+A-

Ereğli'de AK AL temizlik tarafından ''Corona Virüs''ten korunmak adına;  okullar, Araçlar, fabrikalar, ev ve iş yerlerindeki eşyalar solüsyon buharı ile kişilerin kıyafetleri üzerindeki olası bakteriler, dezenfekte ediliyor. Ereğli'de AK AL temizlik ilk defa böyle bir uygulamayı hayata geçirdi.

İnsanlığın baş belası olan ''Virüs'' salgınına karşı Ereğli'de, ilçe halkının sağlığı ve can güvenliği adına bu hizmeti sunan AK AL temizlik dezenfeksiyon işlemini hayata geçirdi. Evler, iş yerleri, araçlar, fabrikalar ve okullar, Buharla birlikte kişilerin kıyafetlerinin üzerindeki olası zararlı bakterileri yuvanıza taşınmasına engel oluyor ve temizliyoruz,

AK AL temizlik olarak sizlerin sağlığı bizim için önemlidir. ''Corona Virüs''e karşı her türlü tedbiri almaktayız. Ereğli'de ilaçlama ve dezenfekte işlerinde, konusunda eğitimli ekibiz ile tamamen kendi imkanlarımız ile ortaya çıkardığımız ilaçlama ve dezenfeksiyon işlerinde halkımızın hizmetindeyiz. Bu çalışmayla bütün belediyelerimize de hizmet sunmaktayız bu iş bizim işimiz bu konuda bize güvenin, Buradaki amaç hijyen ve dezenfeksiyonu sağlayabilmek onun için bize ulaşın diyoruz.

Dezenfekte işlerini yaptıran araç sahipleri vatandaşlar memnuniyetleri dile getirerek AK AL temizlik firmasına teşekkür etti.

Adresimiz; İnönü Caddesi üzeri Esnaf sitesi B blok kat;1 106 Ereğli adresinde hizmet vermekteyiz.

TEL; 0530 787 17 24 - 0552 950 58 98

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.