1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BİREYİN İLK KUCAĞI, TÜKENMEZ SEVGİSİ: ANNE
BİREYİN İLK KUCAĞI, TÜKENMEZ SEVGİSİ: ANNE

BİREYİN İLK KUCAĞI, TÜKENMEZ SEVGİSİ: ANNE

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’ın Anneler günü mesajı

A+A-

Anne; aile müessesinin direği, ardımızdaki dua, fedakarlık ve karşılıksız sevginin sınırsız kaynağı, geleceğimizin güzide hazırlayıcısı, insan olabilmenin tarifidir.

Annelerimiz, kadim milletimizin isimsiz kahramanları, yeryüzünün kanatsız melekleri, başlarımızın tacı, gönüllerimizin ilacıdır.

Bizler Milliyetçi-Ülkücü hareket olarak, tarihi müktesabımızın toplamı olan kültürümüzde anneyi ''ana gibi yar olmaz'' diyerek, anneye hürmeti merkeze alan bir anlayışla, anneliği ulvi mertebe olarak gören bir kültürün, geleneğin ve geleceğin mümessilleriyiz. En değerli varlıklarımız annelerimize sonsuz sevgi, saygı duyarak onların her zaman yanında olmalı, zor günlerini ve tüm güzellikleri onlarla paylaşabilmeli, onları yalnızca yılın belirli günü yerine yılın her günü aynı şekilde hatırdan çıkarılmamalı, hatırlanmalı ve hayır duaları alınmalıdır.

Bu düşüncelerle, başta evlatlarını vatan için şehit veren yüce gönüllü şehit analarımızın, altın dokunuşları, varlık ve vakarlarıyla hayatımıza her alanına anlam katan en ulvi görevleri üstlenen annelerimizi yürekten kutluyor, en derin saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.

v.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.